Magunkról


Tisztelt Látogató!

Cégünk 2006 augusztusában hívta életre a Gold Ing Ingatlanirodát, mely egy amerikai típusú értékesítési metódust folytató, ingatlanközvetítéssel foglalkozó cég. Maga a módszer angolszász anyanyelvű országokban több mint egy évszázada, itthon pedig jellemzően a hazai piaci viszonyokra optimalizálva mintegy 20-25 éve változatlanul megállja a helyét. Tevékenységünk területe  Békés megye, és az utóbbi időben kiterjesztettük Budapest és Győr városokba.

Mit várhat el tőlünk, ha eladni szeretne'

Ingatlanját megtekintjük, felmérjük és nyilvántartásba vesszük, teljesen díjmentesen. Megbízásunk első napjától, folyamatosan kiajánljuk azt azon regisztrált érdeklődőinknek, akik hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlant keresnek nálunk, azaz potenciális vevők sokaságának tudjuk bemutatni. 24 órán belül megjelentetjük az ingatlant irodánk honlapján, folyamatosan meghirdetjük a legjobb megyei fórumokon és az ország valamennyi online ingatlanpiaci hirdetési felületén. Érdeklődés esetén az Ön személyes adatait, és az ingatlan paramétereit nem szolgáltatjuk ki a vevőjelöltnek. Ehelyett Önnel előre egyeztetett időpontban kivisszük őt és szakszerűen bemutatjuk. Ezt követően árajánlatot kérünk, és független közvetítők lévén nem ritkán olyan információk birtokába jutunk, amelyet a tulajdonosnak vonakodna tudtára hozni az érdeklődő. Ezek ismeretében minden egyeztetést le tudunk bonyolítani, ami az adásvételi szerződés megkötéséhez szükséges. Jól felépített tárgyalási stratégiával kialkudjuk Ön számára a legjobb piaci árat, és az Önnek megfelelő fizetési feltételeket. Végigkísérjük az ügyletet egészen az adásvétel létrejöttéig, közben mindvégig az Ön érdekeit tartjuk szem előtt. Ezen túl tanácsainkkal, a piac érdeklődéséről szóló visszajelzésekkel is igyekszünk segíteni és előmozdítani az ingatlan eladását. Soha senki sem tapasztalja, hogy áll a piac, vagy hogy az ingatlan eladhatatlan. Szigorú határidőkkel, és maximális erőbedobással dolgozunk, hogy találkoztassuk az eladó ingatlant, és a fizetőképes vevőt. Mint az a fentiekből is kiderült, nálunk minden ingatlanügylet egyedi eset, folyamatosan képzett kollégáink minden esetben igyekeznek a legjobb megoldást kínálni az Ön ingatlannal kapcsolatos gazdasági problémájára.

Mit kínálunk Önnek, ha vásárolni szeretne'

Először is a legfontosabb leszögezni, hogy vevők részére minden szolgáltatásunk ingyenes!!! Önnek nem kell fizetnie az ingatlanok megtekintéséért, és vásárláskor esetlegesen felmerülő hitelügyintézésért, valamint a vásárlás után sem kérünk Öntől munkadíjat. Vásárlási igényeit nyilvántartásba vesszük, és mindaddig míg a keresés az Ön részéről aktuális, folyamatosan tájékoztatjuk Önt a nyilvántartásunkba kerülő, és az Ön által megadott paraméterekkel rendelkező ingatlanokról. Ezeket az Ön részére szakszerűen bemutatjuk, és esetleges ajánlatát továbbítjuk a tulajdonosnak. Szakmai tapasztalatunk és ingatlanpiaci tájékozottságunk okán nem ritkán akár 30-40%-os árbeli különbségeket is sikeresen át tudtunk már hidalni. Filozófiánk szerint az értékesítés lényege a különböző elképzelések találkoztatása. Mind eladni szándékozó, mind ingatlant kereső ügyfeleinkkel személyes kapcsolatot tartunk az adásvételi szerződés létrejöttéig.

 

Köszönjük megtisztelő figyelmét! Pásztor János
Gold Ing Ingatlaniroda
Cím: 5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 37.

1137 Budapest, Váci u. 12. III./2.
9026 Győr, Malomsok sétány
Telefon / Fax: +36 66 323 111

E-mail: gold-ing@gold-ing.hu