Eladó Családi ház, Elek

#683700311

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

14.8 millió Ft

Elek belváros
Alapterület:
157 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Építési mód:
Vegyes
Árcsökkenés
Áron alul
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2 016 m2

Nagypolgári ház Elek belvárosában

Elek központjában, kitűnő helyen, a postától 180 méterre, 157 nm-es, jó állapotú, nagypolgári ház, sürgősen, áron alul eladó. Falusi CSOK-ra alkalmas, azonnal költözhető!

Irányár: 14,8 MFt

Tel: +36205020207

 

Elek központjában, pár lépésre az önkormányzattól, ABC-től, buszmegállótól, és az óvodától, iskolától, orvosi rendelőtől is csupán 450-650 méterre helyezkedik el, az 1920-as években épült, szárazkapus, alápincézett, nagypolgári ház. 

 

2021-ben új aljzatbetont, és padlóburkolatokat kapott az épület, az előtér kivételével, ahol meghagyták a régi hajópadlót. 3 szobába laminált padlót, a negyedikbe, és a konyhába, famintás járólapot tettek. A fürdőt és WC-t csempével és járólappal burkolták. A fürdőszobában és konyhában újra vezetékelték a vizet, azóta egy új 120 literes villanybojlert is felszereltek. 2021-ben történt egy teljes, belső festés, mázolás, glettelés.

 

2023-ban a külső homlokzatot vakolták újra, a tető pedig új héjazatot kapott. A szarufákat megerősítették, újralécezték, aláfóliázták, és esztétikus, modern cserepeslemezzel fedték, és új ereszcsatornát szereltek fel. Nemcsak a főépület tetejét újították fel, hanem a 90 nm-es melléképületét is. Ez 7 helyiségből áll, jelenleg tárolóként használják, de további lakást, lakásokat lehetne kialakítani benne. 

 

A szárazkapu alatti fedett részből léphetünk be a lakásba, illetve az L alakú épület másik végén is van egy bejárat. A 2,5 méter széles, világos, tágas előtér követi az épület vonalát, L alakban fut végig a házon. Innen külön-külön is nyílnak a helyiségek, de egymásból is átjárhatóak. 

 

Az utcafronti épületszárnyon 3 szoba található, a másik szárnyon még egy szoba és a konyha, valamint a fürdőszoba és a mellékhelyiség. A szobák sorrendben: 31, 21, 24 és 21 nm-esek. A  konyha pedig 20 nm. A belmagasság 3 méteres.

 

A fűtés alapvetően gázkonvektoros, de 2 különlegesen szép csempekályha is be lett építve, és a többi helyiség fűtése is megoldható hagyományosan, vegyestüzeléssel. 

 

Az épület különlegessége, hogy alá van pincézve. Egy kb. 60 nm-es száraz, nagy belvilágú, boltíves pince fut alatta. 

 

Az épületről elmondható, hogy kiemelt lábazaton, és erős alapokon áll, nem repedezett, nem vizes. Aki ezt választja, egy megbízható állapotú ingatlanra tesz szert. Elek legfrekventáltabb részén helyezkedik el. Az önkormányzattól, művelődési háztól, postától pár lépésre, de nem a főút mellett, így meglepően csendes. Ajánljuk családi háznak, több generáció számára is, valamint panziónak, rendelőnek, irodaháznak, intézménynek, és még nagyon sok célra alkalmas lehet! A családi ház méretű melléképület is jól hasznosítható, felújítást követően. A romantikus, középkori kisvároshoz Gyulához és a megyeszékhelyhez Békéscsabához egyaránt közel helyezkedik el, 15-25 km-re. Sürgős az eladás, ezért nagyon kedvező áron juthat most hozzá! Tekintse meg!

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 31
Szoba 21
Szoba 23.5
Szoba 21
Konyha + étkező 20
Fürdőszoba 5.5
WC 1.8
Előtér 33

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Házrész
Panellakás
Építési telek
Téglalakás
Iparterület
Üzlethelyiség
Zártkert
Műhely
Ikerházrész
Ikerház